x

The Script klar med nyt

The Script klar med nyt

Den irske trio The Script oplevede flot succes med debutalbummet fra 2008, og sidste mandag i september udsender de så en opfølger, der har fået titlen "Science & Faith". Samme dag kan gruppen desuden opleves live i Tivoli.

Albummet skal følge op på den succesfulde debutplade fra 2008, der gik fem gange platin i hjemlandet, mens det indkasserede to platinplader i England. Det skyldes ikke mindst singlerne "The Man Who Can't Be Moved", "Breakeven" og "We Cry", der hittede i både USA og Europa.

Bandet har gæstet Danmark i 2008, hvor deres koncert blev flyttet fra Lille til Store Vega. Men de efterfølgende to danske koncerter, der skulle have været afholdt i juni 2009, blev aflyst på grund af sygdom. Men nu er der opståen en ny mulighed for at opleve gruppen, når de går på scenen i København til september.

Koncerten sker til The Voice '10, hvor også Nik & Jay, Rasmus Seebach, Alphabeat og Medina er på plakaten, og hele herligheden afvikles samme dag som The Script udsender deres tredje album.

"Science & Faith" udkommer 27. september, hvor de også kan opleves i Tivoli.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA