x

4 Guys From The Future udsender debut

4 Guys From The Future udsender debut

Den nye danske gruppe 4 Guys From The Future er faktisk et fuldstændig ubeskrevet blad i dansk rockhistorie, men bag navnet finder man dog alligevel nogle navne, som mange formodentlig vil kende fra andre sammenhænge. I dette nye fællesskab er de fire musikere nu klar med en debutsingle og til oktober kommer der også et album.

Bandet består af Bjarke Porsmose og Rasmus Valldorf fra Lily Electric samt Jarno Varsted fra Rumspringa og Straight From The Harp og Mads Brinch Nielsen, der ganske som Rasmus Valldorf også spiller med The Asteroids Galaxy Tour. Det er dermed en vis erfaring, der er samlet i det nye band, der dog ikke umiddelbart lyder som nogen af de nævnte navne.

Første udspil fra 4 Guys From The Future er singlen "Life Is Up To You", der beskrives således af frontmand Bjarke Porsmose:

"'Life Is Up To You' søger at udtrykke den tilstand af tvivl og uforståenhed over, hvorfor det er så skide svært at træffe et rigtigt valg. Og hvad fanden er det rigtige valg, under pres fra så mange muligheder og anskuelser? Vores hjerner forsøger at forstå mulitkonstellationen livet, men vi får problemer med at leve det, fordi vi ikke kan rumme det. Hvordan tvivlen kan gøre os fremmede for os selv og en hippie-vibe om, at vi bør gøre, hvad der er bedst for hinanden… Og hvem er du egentlig? Svaret søger jeg at finde i valget, frem for at lede efter identitet...så 'why don't you know what to do when it's up to you?'".

Singlen følges 25. oktober op med albummet "Under The New Morning Sun" og til november kan musikken høres live på følgende datoer:

18/11, TBA, København
19/11, Kansas City, Odense
20/11, Musikcaféen, Århus


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA