x

Lucy Love på vej med toer

Lucy Love på vej med toer

Den danske rapper Lucy Love fik stor succes med sit debutalbum "Superbillion" fra begyndelsen af 2009, kort tid efter at hun havde modtaget P3 Eksperimentet-prisen ved P3 Guld. Nu er hun ved at være klar med sit andet album, der er på gaden 18. oktober og får titlen "Kilo". Ligesom debuten er det indspillet i tæt samarbejde med produceren Yo Akim, men det er denne gang mindre inspireret af den engelske grime-rap, hvilket singleforløberen "Poison" allerede har vist.

Der er sket meget for Lucy Love siden udgivelsen af debutalbummet. Hun har blandt andet spillet i store dele af Europa og har herunder leveret opvarmning til Underworld på et stadion i Toscana, optrådt til 1. maj foran tusindvis af autonome i Rom, på klubben YOYO i NottingHillArtsClub i London og på den færøske G! Festival i strid blæst. Herhjemme har hun også optrådt flittigt, blandt andet på Spot og Roskilde Festival 2009. Alt sammen i selskab med Yo Akim.

Lucy Love har også været involveret i Steen Koerners electric boogie-danseforestilling "Menneskerobot/Humanrobot", som tidligere i år spillede en måned på Dansescenen i København og blev genopført i Cosmopol-teltet på årets Roskilde Festival. Lucy har både skrevet tekster til Yo Akims beats, men har også stået for kostumer og sminke.

Lucy Love er oven i alt dette lige startet på sit femte og sidste år på Det Fynske Kunstakademi, og hun har siden begyndelsen af sin rapkarriere været dybt involveret i den visuelle side af sit udtryk, blandt andet i form af grafik, scenekostumer, visuals, fotos og musikvideos. Så vidt vides har hun dog endnu ikke fået designet en multitaske.

Det nye album viser ifølge Lucy Loves pladeselskab et bredere lydunivers, med fængende hooklines, mere sang end tidligere og intelligente elektro-produktioner.

Der er noget at leve op til, for Lucy Loves debut "Superbillion" fik hele fem stjerner af GAFFAs Jesper Buhl, der blandt andet skrev:

"... i virkeligheden bør man ikke fremhæve nogle numre her, for Superbillion bør opleves som en helhed. Så stærk og personlig en debut har Lucy Love nemlig begået. Big up dig selv, Lucy!"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA