x

Marwan udgiver nyt

Marwan udgiver nyt

Den århusianske gangster-rapper Marwan udgiver et nyt album den 17. januar næste år. Albummet kommer til at bære den omsiggribende titel "Mennesker", og det er rapperens andet album.

Marwan giver i en pressemeddelelse udtryk for, at der på albummet "Mennesker" stiftes bekendtskab med en mere eftertænksom og ældre Marwan end man hørte på debutpladen "P.E.R.K.E.R" fra 2007. På "Mennesker" tager Marwan, efter eget udsagn, fat om nosserne på samfundet i Danmark anno 2010 og klemmer nådesløst til. Albummet skal ligeledes være et glimt af tiden skildret med udgangspunkt i forskellige menneskers sociale og familiemæssige tilhørsforhold.

GAFFA anmeldte gangsterrapperens debutalbum "P.E.R.K.E.R." i 2007, hvor anmelder Christian Grubert gav tre stjerner med ordene:

"Marwan har aldrig været en stor teknisk rapper, og selvom han er blevet betydeligt bedre, er der stadig helt åbentlyse mangler. Tekstsiden er blevet mere sammenhængende, selvom accenten og grammatikken, mildt sagt, arbejder imod ham. Det hjælper heller ikke, at der gennem albummet er en myriade af selvmodsigelser. Produktionsmæssigt er det noget af det mest jævnt ujævne, jeg har hørt fra Tabus side. Det bliver aldrig helt skidt og aldrig helt godt. Og det er vel i virkeligheden det store problem for "P.E.R.K.E.R."."

Du kan allerede nu afgøre om Marwan har rykket sig siden 2007, for den første single "Korrupte Politi" er allerede i salg på iTunes, ligesom du kan høre den på Youtube. "Mennesker" udkommer den 17. januar 2011 på Tabu Records.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA