x

Lars Top-Galia kommenterer Sort Sol-gendannelsen

Lars Top-Galia kommenterer Sort Sol-gendannelsen

Tidligere i dag blev det offentliggjort at Sort Sol, bestående af Steen Jørgensen, Tomas Ortved og Lars Top-Galia, tager på en turné i foråret 2011. Derfor ringede GAFFA til guitaristen Lars Top-Galia for at få en kommentar:

For halvanden måned siden sagde du, at du ikke havde indgået nogen aftale om en gendannelse...

- Det havde jeg heller ikke dengang. Men der er sket meget siden da. Vi har holdt mange møder, og Steen har presset på. Det har været vigtigt for ham med denne turné, og han har ellers ikke bedt mig om ret meget i de 30 år, vi har kendt hinanden. Så derfor har jeg sagt ja. Steen syntes, det var en mærkelig måde, vi sluttede på, da jeg gik ud i 2004, og derfor vil han gerne afslutte Sort Sol med maner. Men det har da også været smigrende, også med al den interesse, der har været. Det er jo ligesom, når et rovdyr lugter blod.

Er det så kun disse ni koncerter, I vil give, eller kan man forvente, at turnéen bliver forlænget året ud, ligesom det skete sidste år med Dizzy Mizz Lizzy og C.V. Jørgensens comeback-koncerter?

- Indtil videre er der kun planer om disse ni koncerter, men det er meget Steens afdeling.

Hvem bliver de øvrige musikere ud over dig, Steen og Tomas?

- Det er ikke fastlagt endnu, men det bliver et stenhårdt hold. Det kan jeg godt love.

Hvad bliver repertoiret så? Spiller I numre fra hele jeres bagkatalog?

- Det kan man godt forvente, ja. Der er ingen plader, der er hellige, men vi vil ikke nødvendigvis spille de samme sange ved hver koncert. Vi regner i øvrigt med at det bliver mere direkte denne gang, med mindre teknologi, end vi har brugt på vores sidste turnéer. Dengang var vi et af de første rockbands til at bruge masser af teknik på scenen, men det er der jo så mange, der har gjort siden, så denne gang vil det være fedt at skære mere ind til benet. Det bliver et brag.

GAFFA.dk har i øvrigt også forsøgt at få en kommentar fra Steen Jørgensen, men indtil videre uden held.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA