Nyhed

When Saints Go Machine underskriver international pladekontrakt

Bandet har skrevet under på en pladekontrakt med det tyske selskab !K7, og gruppen arbejder samtidig på album nummer to

Elektropop-gruppen When Saints Go Machine har netop skrevet under på en pladekontrakt med det tyske electronicalabel !K7. Samtidig er de fire gutter i fuld gang med et nyt album, der skal udkomme engang i 2011.

When Saints Go Machine har haft vind i sejlene i 2010. Bandet har spillet en lang række klubshows rundt i landet, ligesom de i år fik lov til at åbne Orange Scene på Roskilde Festival. Nu er When Saints Go Machine ifølge en pressemeddelelse gået i hi for at arbejde på opfølgeren til deres debut "Ten Makes A Face" fra 2009. Bandets kommende album bliver indspillet i deres eget studie, i et sommerhus i Asserbo og i DR's studier, som var en af de gevinster bandet modtog, da de i 2009 fik P3 Guld-prisen for "Årets Talent".

Derudover har de netop underskrevet en verdensomspændende pladekontrakt med det tyske electronicalabel !K7. Om When Saints Go Machine og !K7s nyetablerede samarbejde udtaler Head Of A&R på !K7 Phil Howell:


"!K7 har indgået en aftale med When Saints Go Machine af tre primære grunde. For det første, fordi de skriver gode sange, da det virker umuligt for musikere i Skandinavien at undgå, og skrive gode pop-hooks. For det andet, fordi bandet skaber en god atmosfære i deres musik, og for det tredje, forsanger Nikolaj Vonsilds fantastiske stemme virkelig skiller sig ud i mængden. De skaber kort sagt stilfuld, tankevækkende avantgarde-pop, som er perfekt til et bredere marked uden for de nordiske lande. !K7s internationale rækkevidde og erfaring inden for det sted hvor electronica møder pop, gør det til et ideelt internationalt hjem for When Saints Go Machine."

Den første udenlandske udgivelse kommer til at være ep'en "Fail Forever", der vil indeholde nye mix af "Fail Forever", "Pinned", "You Or The Gang" og "Pick Up Your Tears And Run", som også var at finde på debutalbummet. Sangene er blevet mixet af den tyske producer Jochen Schmalbach, der blandt andet har arbejdet sammen med Goldfrapp og Depeche Mode. Ep'en forventes at blive udgivet udenfor Skandinavien i januar 2011, mens bandet fortsætter deres samarbejde med EMI Danmark i Skandinavien.

Den internationale ep "Fail Forever" udkommer i januar 2011, mens When Saints Go Machines andet album udkommer senere på året - der foreligger dog ikke nogen fast dato endnu.


ANNONCE