x

Racetrack Babies får top-mikser – og tager på New York-turné

Racetrack Babies får top-mikser – og tager på New York-turné

Billede: Lars Strandby

Den danske trio Racetrack Babies går her i starten af september i studiet for at mikse den allerede indspillede opfølger til deres debutalbum "Love Sick" fra starten af 2002. Det foregår i New York, og Racetrack Babies har allieret sig med et stort navn som mikser, nemlig amerikaneren John Agnello, der har produceret markante kunstnere som Buffalo Tom, Steve Wynn og norske Madrugada og mikset for endnu flere, bl.a. Patti Smith, Dinosaur Jr. og Mark Lanegan.

– Vi synes, det tit er miksningen, der gør en forskel i lyden, så allerede, da vi skulle i gang med vores debutalbum satte vi os ned og undersøgte, hvem der har mikset vores yndlingsplader, fortæller Racetrack Babies-sanger Christian Andersen. – Og der kom vi frem til plader med især Dinosaur Jr. og Madrugada, som viste sig at være mikset af John Agnello.

– Vi kom i kontakt med ham, og han var interesseret, men vi havde ikke råd dengang. Vi har dog bevaret kontakten, og nu er vi så blevet enige om at give det et skud, fortsætter Christian Andersen.

Selve produktionen står Racetrack Babies selv for, med lidt hjælp fra svenskeren Marco Manieri, der tidligere har produceret for bl.a. sine landsmænd The Ark og danske Marvellous og også var producer på Racetrack Babies' debutalbum.

Racetrack Babies har i øvrigt fået ny trommeslager, Martin Bjerregaard med en fortid i Sune Wagners gamle band Psyched Up Janis. I denne konstellation tager gruppen på en mindre tour til flg. New York-spillesteder:

14. september: Acme Undergrund
15. september: TBD
16. september: Bitter End
17. september: Uncle Joe’s
18. september: The Living Room


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA