x

Limp Bizkit stopper koncert af sikkerhedshensyn

Limp Bizkit stopper koncert af sikkerhedshensyn

Ligesom ledelsen af Roskilde Festivalen – og hele det øvrige verdenssamfund – er det nu i allerhøjeste grad publikums-sikkerheden som optager Limp Bizkit. Og bekymringer om netop sikkerheden fik forleden bandet til at aflyse en koncert i Madrid, Spanien. Beslutningen om at aflyse, kom efter at Limp Bizkit selv havde haft en meget tragisk oplevelse i Sydney, i januar: her blev nemlig – fuldstændig som på sidste års Roskilde Festival – en 16-årig pige kvalt til døde i moshpitten foran scenen. Obduktionsrapporten er netop offentliggjort, og ifølge den havde pigen – igen i lighed med ofrene sidste år – ikke indtaget nogen form for stoffer overhovedet.

På Limp Bizkit’s officielle hjemmeside kan man derfor nu læse følgende statement fra bandets management, The Firm: ”Vi havde specifikt lagt alle sikkerhedskrav tydeligt frem i den kontrakt vi sendte, imidlertid overholdt den barrikade som koncert-arrangørerne havde stillet op, langtfra vore krav. Den var komplet uegnet til udendørs brug, og eftersom Limp Bizkit nu SELV tager ansvaret for fansikkerheden, valgte vi af den grund at aflyse”.

Forsanger Fred Durst giver sit besyv med: ”Alt hvad vi gør, gør vi for vore fans. Vi beklager da også dybt at de spanske publikummer blev franarret chancen for at opleve os, men den underlødige sikkerhed på stedet KUNNE have forårsaget en ulykke. Og vi tager ikke chancer med sikkerheden, INTET er værd at risikere fansikkerheden for”, siger altså den iltre frontmand, og afslutter:

”Vi elsker Madrid og alle de fans vi har mødt hér. Og det er helt sikkert, at vi planlægger at komme tilbage snarest mulig”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA