x

Lil Wayne udgiver ny single

Lil Wayne udgiver ny single

Rapperen Lil Wayne har været forholdsvis stille, siden han blev løsladt fra sit fængselsophold i New York. Nu står Weezy dog klar med en ny sang fra det kommende album, "Tha Carter IV". Nummeret hedder "Six Foot Seven Foot" eller "6'7'", og på nummeret samarbejder Wayne med Bronx-rapperen Cory Gunz, og produceren Bangladesh, der blandt andet stod bag nummeret "A Milli" på albummet "Tha Carter III" fra 2008.

Wayne har tidligere udtalt, at Tech N9ne eller Andre 3000 kommer til at samarbejde med rapperen på det nye album, der bliver det første efter rapperens løsladelse fra en fængselsdom på grund af ulovlig våbenbesiddelse. Sidst Wayne udgav materiale var albummet "I Am Not A Human Being" tidligere i år, mens "Tha Carter III", som Waynes kommende album følger op på, udkom i 2008.

Om "That Carter III" skrev GAFFAs anmelder Christian Grubert:

"Mange, inklusive mig selv, havde nok forventet en down south/snap'ish tour de force, men i stedet har Lil Wayne (som med babycoveret) studeret, hvad ingredienserne i et klassisk album er. Og de er som følger... En single, 'Lollipop', der bliver et hit, selvom man reagerer med et "hvad fanden er det?", første gang man hører det. En banger, 'A Milli', af mytiske dimensioner, der gør produceren til en instant superstjerne, og gør alle andre grønne af misundelse."

Hvordan "Tha Carter IV" lyder, kan du i første omgang høre på Lil Waynes Facebook-profil, hvor Weezy, Cory Gunz og Bangladesh har taget fat i et sample fra "Day-O (The Banana Boat Song)". "Tha Carter IV" udkommer i starten af 2011.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA