x

Nik & Jay vender tilbage

Nik & Jay vender tilbage

Nik & Jay har udsendt tre studieplader samt en opsamling, og alle fire er på imponerende vis gået platin tre gange, hvilket gør dem til landets største popnavn. Sidste studiealbum kom i 2006, men til næste år afbrydes deres udgivelsespause med et nyt album, der endnu ikke har fået en titel.

Selvom Nik & Jay havde meddelt, at de ville holde en pause, så er der dog i de sidste fire år med jævne mellemrum dukket nyt materiale op fra deres hånd. Duoen har blandt andet haft hits sammen med Morten Breum, de har udgivet et mixtape på deres eget Nexus Label, de har stået bag UNICEF-hitsinglen "Hvad Nu Hvis" og hittet med "Tættere På Himlen" sammen med Burhan G. Derudover var også nye numre på opsamlingen "De Største", der skaffede duoen endnu flere hits.

Så helt væk har de to bestemt ikke været, og mon ikke succesen fortsætter, når Nik & Jay 28. februar udsender første single fra det kommende album. Det drejer sig om sangen "Mod Solnedgangen", der bliver første smagsprøve fra album nummer fire.

Duoen kan for øvrigt opleves i eftermiddag i sidste udgave af Boogie, der vises på DR1 i dag fredag 17. december klokken 15:30.

Nik & Jay udgiver deres nye album 26. april 2011.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA