Nyhed

Jackson overvejer at sagsøge Eminem

I rapperens nye video latterliggøres Jackson i en sådan grad, at denne nu er på nippet til at gå rettens vej for at få den forbudt

Eminem har før provokeret med sine videoer, og hans video til nummeret ”Just Lose It” er ingen undtagelse. Både MC Hammer og Madonna udstilles på uflatterende vis, men Michael Jackson må lægge krop til den kraftigste bredside fra den rapmundede gavflab.

Videoen viser i vanlig stil Eminem udklædt som Jackson, som denne taber sin kosmetiske næse og springer op på en seng med små børn. Endvidere brækker Eminem sig ud over Jackson-karakteren, og i slutningen af videoen må Jackson slukker sit brændende hår ved at stikke hovedet i et toilet.

Jackson er rasende over denne tilsvining, som han ifølge ananova.com betragter som et udtryk for manglende respekt, og han overvejer at gå rettens vej for at få videoen forbudt.


"Jackson-familien føler, at denne video er nedværdigende og respektløs. Michael er meget utilfreds og vil ikke have den vist," udtaler en talsmand for familien.

ANNONCE