x

Hanson klar med nyt album

Hanson klar med nyt album

I 1997 udkom albummet ”Middle Of Nowhere” med bl.a. monster-teenage-hittet ”Mmmbob”, og de tre unge knøse Isaac, Taylor og Zac på hhv. 16, 14 og 12 år blev pludselig verdensstjerner over natten. Bandet fulgte hurtigt op på succesen med albummet ”This Time Around”, der dog floppede og ikke kom i nærheden af debutalbummets imponerende otte millioner solgte eksemplarer.

Nu er Hanson-brødrene omsider klar med en ny plade, der har fået titlen ”Underneath”, og drengene er efterhånden blevet ”mænd” (23, 21 og 19 år). De har dannet deres eget label, 3CG, som albummet er udgivet på, og lyden skulle ifølge de amerikanske medier nu ligge nærmere indie end teen-pop. Albummet er da også blevet pænt modtaget i staterne, hvor det bl.a. har ligget på en 25. plads på Billboards top 200 og på førstepladsen på Top Independent Albums-listen.

”Underneath” udkommer herhjemme d. 7. februar, men allerede d. 2. november kan Hanson opleves på The Rock i København. Her vil de som det eneste sted i Skandinavien give en koncert. I marts/april skulle bandet også komme til Europa på en regulær tour.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA