x

Sick Of It All til Danmark

Sick Of It All til Danmark

Sidste år kunne man på Roskilde opleve newyorker-hardcorebandet Sick Of It All på scenen Arena, hvor de femten år inden på deres karrieres højeste spillede deres første job på festivalen. Siden er det blevet til en del danske shows, og til april vender de tilbage til Danmark for at spille en koncert på The Rock.

Da bandet spillede på Roskilde i 1995 havde de året inden udsendt deres major label-debut "Scratch The Surface" og var fast inventar på MTV's Headbangers Ball. Siden er kommet en stribe plader, hvor den seneste "Based On A True Story" faktisk er indspillet i Danmark med producer Tue Madsen bag knapperne. Her kan man også høre Jacob Bredahl levere korvokaler på flere sange.

Albummet var relativt nyt, sidst de gæstede Danmark, så nu hvor det har haft bedre tid til at rodfæste sig, kan man se frem til at høre sangene blandede med det klassiske 90'er-materiale, og denne gang i noget mere intime rammer.

Sick Of It All kan opleves på The Rock i København lørdag 23. april, og forsalget starter via Billetlugen fredag 14. januar kl. 10:00.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA