x

Eivør og DR Big Bandet spiller i Koncerthuset

Eivør og DR Big Bandet spiller i Koncerthuset

I 2005 udgav færøske Eivør Paldóttir albummet "Trøllabundin" sammen med Danmarks Radios Big Band. Siden har den 27-årige sangerinde udgivet en ep, to albums og et live-album. Seneste album "Larva" fik en noget blandet modtagelse blandt de danske anmeldere på grund af sit anderledes lydbillede. GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann kaldte albummet "Mere rocket og elektronisk eksperimenterende end nogensinde".

Da Eivør Palsdóttir i 2009 udgav live-albummet "Live" kvitterede GAFFAs Ivan Rod med 5 stjerner og skrev følgende:

"Den færøske sangerinde Eivør Palsdóttir er et vokalt naturtalent ud over det sædvanlige. Og hendes nye album viser helt enkelt, hvor langt talentet rækker - live. Albummet, der bærer titlen Live, rummer hele 16 numre, som er optaget i hele 14 forskellige sammenhænge over en periode fra 2004 til 2009. Live er med andre ord et album, der rummer 16 perler trukket på én snor, og vel at mærke perler, der som udgangspunkt ikke har været tænkt i sammenhæng med de andre. Men - selv om de 16 perler er meget forskellige og optaget i meget forskellige situationer – er der en dyb sammenhæng mellem dem."

Nu annoncerer den færøske sangerinde, at hun vil give en koncert i Koncerthuset sammen med Danmarks Radios Big Band. Koncerten bliver en blanding af Eivørs nye sange arrangeret for big band samt numre fra albummet "Trøllabundin".

Eivør Palsdóttir kan opleves sammen med Danmarks Radios Big Band i Koncerthuset, Studie 2, København, d. 18. marts kl. 20:00. Billetter koster 190 kr. (inkl. gebyr) og kan købes her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA