Nyhed

Datarock klar med spektakulær udgivelse

”The Most Extravagant Single In History” er betegnelsen for det bergensiske bands nye udgivelse, der er på gaden til marts

Datarocks nye udgivelse, som de selv kalder "The Most Extravagant Single In History", må siges at leve op til sin titel. Udgivelsen består af en utraditionel form for vinyl, der bærer titlen "Datarock – Limited Edition".

"Datarock – Limited Edition" er alt andet end en traditionel vinyludgivelse. Den består af en modelfigur lavet af vinyl (billedet), der er designet af Brian Flynn fra Hybrid Design og art lejetøjsdesigner SUPER7 fra San Francisco. Inde i figuren er der gemt en USB-pind, der indeholder fire GB med musik, billeder og film.

Ud over den nye ep "Catcher In The Rye" (som også udkommer digitalt) kan man finde albummet "Music For Synchronization", koncertfilmen "Never Say Die", 20 musikvideoer, en lang række bonustracks samt 1500 private fotos på USB-pinden.  


Sidst Datarock var i søgelyset med en udgivelse, var i 2009, hvor albummet "RED" udkom. Et album, GAFFAs anmelder Erik Barkman i en 4-stjernet anmeldelse gav ordene: 

"Modsat de fleste supernørder forstår Datarock at invitere indenfor i deres studentikose univers – Red lyder aldrig som en lukket fest."

"Datarock – Limited Edition" udkommer den 21. marts.


ANNONCE