Nyhed

Datarock slipper nyt

Den elektroniske rock-gruppe fra Norge frigiver ny single sidst i august og tager efterfølgende på turné, hvor dit band har mulighed for at spille support

De norske elektrorockere Datarock er på banen med ny single, Norge-turné og opfordring til bands, der kunne tænke sig at spille support til deres koncerter. 

I 2005 udgav de deres debutalbum "Datarock Datarock" og i 2009 udkom opfølgeren "Red". Tidligere på året kunne man få fingrene i deres futuristiske og alternative bokssæt "Catcher In The Eye" som modtog en fire-stjernet anmeldelse af GAFFAs anmelder Erik Barkman.

Bokssættet, som Datarock kalder for "Den mest ekstravagante single i historien", er en knaldrød diamantformet vinylfigur på størrelse med et decilitermål, som indeholder en USB-pind med 110 sange, 20 musikvideoer, en timelang koncertoptagelse og 1500 fotos. Og ud over bandets to studiealbum tæller figuren også en kompilation af B-sider og sjældenheder, 43 remixes, en samling eksperimenterende instrumentalnumre og to ep'er. I alt 3,5 gb rockdata fra Datarock. 

Den 25. august frigives singlen "Roller Coaster", hvorefter gruppen drager på turné i Norge. Hvis dit band kunne tænke sig spille support for de funky og fjogede nordmænd, skal I blot tilmelde jer her.

Du kan læse mere om Datarock via deres MySpace eller Facebook

ANNONCE