x

Kom til elektronisk musikfestival i Silkeborg

Kom til elektronisk musikfestival i Silkeborg

Det er foreningen No.9, der for andet år i træk står bag den elektroniske festival, der lyder under navnet No.9 International Electronic Music Festival. Festivalen løber af stablen næste weekend i Silkeborg med et program, der indeholder elektronisk musik i mange afskygninger.

"No. 9 sætter endnu engang strøm til Kedelhuset på Performers House i Silkeborg, nu med en electrofestival over to dage med nogle af Danmarks mest spændende og anerkendte elektroniske kunstnere, en verdenskendt chillout producer, talrige workshops, samt et væld af elektroniske oplevelser...", skriver festivalen selv om tiltaget på hjemmesiden.

På en af de ovennævnte workshops kan man selv prøve kræfter med elektronisk musik. Workshoppens besøgende kan uanset alder, køn og kendskab til den elektroniske musiks verden kreere et stykke musik på en Mac Musicbox under vejledning af erfarne producere og elektroniske musikere.

Vil man hellere lytte til musik, kan man blandt andet høre navne som Turboweekend (billedet), der netop har vundet prisen "P3 Gennembruddet", Bjørn Svin, Imago og Copenhagen Electronic Orchestra live på årets udgave af festivalen.

Koncerter, workshops mm. kan opleves den 4. og 5. marts når No.9 International Electronic Music Festival finder sted. 

For mere information og billetter se her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA