x

Roger Hodgson til Sønderborg

Roger Hodgson til Sønderborg

Den 19. marts kommer Roger Hodgson, den tidligere frontmand i det britiske orkester Supertramp, til Falconer Salen i København for at give koncert. Nu har han så meddelt, at han vender tilbage til Danmark til sommer, og denne gang bliver det sønderjyderne, der får glæde af Roger Hodgson. Han giver nemlig koncert i Mølleparken i Sønderborg 2. juli.

Roger Hodgsons to besøg i Danmark bliver hans første koncerter i Danmark med fuldt band, siden han forlod Supertramp i 1983.

Roger Hodgson var med til at danne Supertramp i 1970, og i fællesskab med Rick Davies skrev han alle gruppens største hits, altså sange som "The Logical Song", "Breakfast In America", "Dreamer" og "It's Raining Again" og tilføjede samtidig sin unikke, lyse stemme og sit elegante spil på sin 12-strengede guitar til dem.

Hodgson forlod dog gruppen i 1983, efter udgivelsen af albummet med den passende titel "...Famous Last Words...", og han har siden da udsendt tre studieplader som solist. Samtidig tog Hodgson en 18 år lang pause fra turnélivet, men vendte efter utallige opfordringer tilbage til landevejen i 2002, og efterfølgende er det blevet koncerter på både Wembley og Langelandsfestivalen.

Supertramp fortsatte frem til 1988 og er senere blevet gendannet flere gange under ledelse af Rick Davies, senest i 2010, men altså uden Roger Hodgsons markante stemme i front.

Billetsalget til begge Roger Hodgson-koncerter er i gang via GAFFA Live.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA