x

Opeth til Copenhell

Opeth til Copenhell

Gennem de sidste tyve år har Opeth stået for opfindsom dødsmetal, der har trukket på en lang række andre musikalske genrer. Det får arrangørerne af Copenhell til at kalde bandet "nordens svar på Tool og Cynic" i forbindelse med offentliggørelsen af tilføjelsen af det svenske band til årets program.

Seneste studiealbum fra bandet er roste "Watershed" fra 2008, som GAFFAs Keld Rud gav fem stjerner og følgende ord med på vejen:

"Svenske Opeth er ikke blot anmelderdarlings og et af de mest tilbedte og hypede kultbands på den ekstreme metalscene. De har også noget at have det i. På Watershed, deres niende album, formår de endnu en gang med udgangspunkt i deres egen unikke genresammenrend af dødsmetal, black metal og progrock at udvikle deres udtryk og samtidig skabe et særegent musikalsk værk, der er uhyre stemningsfuldt".

Der skulle dog være nyt på vej fra bandet, der endnu engang har allieret sig med Steven Wilson fra Porcupine Tree.

Med tilføjelsen af Opeth er der nu fjorten navne på plakaten for årets udgave af Copenhell, der afvikles til juni på Refshaleøen. Dermed mangler der fortsat to offentliggørelser til årets program.

Copenhell kan opleves på Refshaleøen i dagene 17.-18. juni, og billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA