x

Tivoli lancerer elektronisk koncertrække

Tivoli lancerer elektronisk koncertrække

Når Tivoli på fredag, nærmere bestemt 22. april, slår dørene op til årets første Fredagsrock-arrangement, introducerer forlystelseshaven samtidig en ny elektronisk koncertrække, navndøbt Pantone.

Som betegnelsen delvist afslører, afholdes Pantone ved Tivolis Pantomimeteater, hvor en række kunstnere med den elektroniske musik som hjemmebane hver fredag i perioden 22. april til 15. juli vil kunne opleves som optakt til aftenens større koncerter på Plænen.

Det første arrangementet bliver med den blot 14-årige Jonas K.P. (billedet), der sin knappe alder til trods allerede har høstet flere skulderklap i det elektroniske musikmiljø. Han var således at finde på eksempelvis Le Gammeltoft og salig Kjelds Tolstrups compilation-udgivelse, "Sound Of Copenhagen Vol. 6", og vil altså kunne opleves i Tivoli nu på fredag klokken 19.00.

Koncertrækken er blevet til i samarbejde med musiksitet BandBase.dk og fokuserer primært på den hjemlige scenes spirende elektroniske talenter. Det fulde program for Pantone bliver efter planen afsløret på den anden side af påske.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA