x

Music From Around i Folkets Park

Music From Around i Folkets Park

I morgen torsdag 5. maj lægger Folkets Park på Nørrebro i København grund til festen Words From Around, som beskrives som en bæredygtig gadefest, hvor verdensmusik og litteratur er i centrum.

Det er Music From Around og Vallekilde Højskoles event- og oplevelsesdesignlinje, der står bag projektet. Med initiativet søges at skabe relationer på tværs af genrer, grænser og mennesker gennem musik, kultur og ord.

Folkefesten vil blandt andet byde på pladerelease for danske Veteran Cosmic Rockers, som vil optræde med fem vestafrikanske rappere i hiphop-kollektivet Veteran Cosmic Rockers feat West Africa. Derudover vil sytten unge forfatterspirer fra Vallekilde Højskoles forfatterlinje optræde med Spoken Word akkompagneret af stemningsfuld musik i Café Under Konstruktion, hvor dj-kollektivet Pladevennerne vil være dj-værter og afslutte festen.

Desuden er ophavsmændene til festen stolte af at kunne præsentere den nye danske funk- og afrobeatgruppe Rhinos, der tæller medlemmer fra BliGlad, Gnags, Booty Cologne, Malk de Koijn og UFO Yepha-band. Human beatboxer Nappion (billedet) er gruppens forsanger, og Rhinos vil spille deres debutkoncert med et mål om at sprede den afrikanske musik til den vestlige verden.

"Vi er alle musikere der er anerkendte på den danske musikscene, og vi ønsker med denne koncert at bringe publikum med i showet. Med den musik vi optræder med, er målet at folk skal fyre den af, være med og på" fortæller Rhinos-guitarist Daniel Rosenthal Plon, der tidligere har optrådt med BliGlad.

Words From Around finder sted i morgen den 5. maj fra klokken 18.00 - 02.00.

Læs mere om begivenheden her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA