x

Erik Hassle til Fed Fredag

Erik Hassle til Fed Fredag

Som vi skrev her på sitet i sidste uge, er Shu-bi-duas forsanger og frontfigur, Michael Bundesen, desværre blevet ramt af en blodprop. Gruppen har derfor måttet aflyse sommerens koncerter, herunder en Fed Fredag-koncert i Tivoli Friheden den 17. juni, for at Michael Bundesen kan få ro til at komme på benene igen. Den århusianske forlystelsespark oplyser nu, at Erik Hassle træder til som afløser for den danske gruppe.

"Vi er taknemmelige over at Erik Hassle, som er et stort navn her i Danmark, med så kort varsel har indvilget i at overtage koncerten den 17. juni. På opfordring fra publikum har vi faktisk forhandlet om en koncert med Erik Hassle hen over vinteren, men dengang lykkedes det ikke at finde en dato der passede begge parter. Vi har jo længe ønsket at præsentere internationale kunstnere til Fed Fredag – og nu sker det så lidt ved en tilfældighed. Vi ser frem til at byde Erik Hassle velkommen til Aarhus", fortæller Tivoli Frihedens administrerende direktør Henrik Ragborg Olesen

Erik Hassle er ophavsmand til de to hits "Don't Bring Flowers" og "Hurtful". Sidstnævnte var Ugens Uundgåelige på P3 tilbage i september 2009, og gik siden ind på en førsteplads herhjemme. Desuden optrådte den svenske popstjerne sidste år ved P3 Guld og i X Factor-finalen i Parken. Flere lande i Europa har lagt mærke til den svenske sanger, blandt andet England, hvor han i avisen The Guardian er blevet kaldt "den nye Robbie Williams". 

Man kan opleve Erik Hassle den 17. juni klokken 20.00 til Fed Fredag i Tivoli Friheden i Århus.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA