x

Rammstein udsender ny opsamling

Rammstein udsender ny opsamling

I forbindelse med Rammsteins Europaturné "Made In Germany 1995-2011" udgives et tilbageskuende album, som tager udgangspunkt i tyve af bandets mest betydningsfulde sange inklusive en helt ny af slagsen. Herudover medfølger også live-optagelser af koncerter fra Bell Centre i Monreal og fra koncerten i New Yorks Madison Square Garden på cd/dvd-udgaven.

Efter deres optrædener i Australien og Sydafrika tog bandet på en længere turné i Nordamerika og Mexico, hvor de modtog titlen som Best Live Band og i den forbindelse løb afsted med en Golden Gods Awards fra det amerikanske magasin Revolver.

Den 6. november igangsættes bandets Europaturné, som i følge en pressemeddelelse kommer til at rumme essensen af 16 år på scenen i form af et helt nyt show - "Rammstein At Its Best". 

Datoer for Europaturnéen kan ses her.

Turnéen fortsætter ind i 2012.

Internationalt billetforsalg starter den 24. juni, og forsalget for den tyske del af koncerterne foregår udelukkende via Rammsteinshop.

Alle LIFAD-medlemmer har mulighed for et eksklusivt forsalg fra den 22. juni til den tyske del af koncerterne samt fire udenlandske koncerter, i henholdsvis Luxembourg, Wien, Zurich og Strassbourg. Mere information kan findes via Rammsteins hjemmeside.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA