x

Louis XIV-frontmand danner allstar-band

Louis XIV-frontmand danner allstar-band

Expensive Love er navnet på et nyt projekt, der med lidt god vilje kan kaldes et nyt superband sammensat af seks forskellige artister. I følge projektets frontmand Jason Hills beskrivelse på Facebook er det nye band opbygget således:

"Den 15. juli vil jeg for første gang spille mit nye materiale i Silverlake, CA på Satellite (tidligere Spaceland). I to år har jeg arbejdet på et album med nogle af mine venner, og vi er næsten klar. Den 15. juli spiller bandet, som består af Alex Carapetis (livetrommeslager fra Nine Inch Nails, red.), Dominic Howard (fra Muse), Mark Stoermer (fra Killers), Ray Suen (livemusikker for The Flaming Lips, red.), Sam Gendel på sax og mig selv. Showet vil formodentlig sælge hurtigt, så jeg ønskede at fortælle det til mine venner først, før det bliver offentligt. Håber I er med til at gøre det sjovt. Hold jer opdateret for smagsprøver på musikken, som vil udkomme snart. Albummet er det bedste jeg nogensinde har lavet".

Jason Hill var i seks år frontmand i bandet Louis XIV, der udsendte tre album og nogle ep'er inden opløsningen i 2009. Derudover har han som producer eller tekniker arbejdet sammen med navne som The Killers, The Virgins og David Bowie, og i en periode var han også en del af New Yorks Dolls.

Næste skridt for den amerikanske sanger og sangskriver er Expensive Love, hvor man må sige, at han har allieret sig med ganske kompetente kræfter. Det vides dog endnu ikke, hvornår Hill vil være klar til at udgive bandets debutalbum.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA