x

De Eneste To lukker første kapitel

De Eneste To lukker første kapitel

I de kommende uger er De Eneste To på landevejen, blandt andet på årets Grøn Koncert-turné. Men herefter er det foreløbig slut med samarbejdet mellem Simon Kvamm og Peter Sommer, som dog i en pressemeddelelse hemmelighedsfuldt bedyrer, at "historien om De Eneste To langtfra er forbi".

Til at markere den midlertidige afslutning på det succesfulde samarbejde udgiver duoen ep'en "D.E.T. lyder radikalt" på vinyl såvel som digitalt. Udspillet rummer en række remixes af tidligere sange, foruden gruppens nye single, et Carsten Heller-remix af sangen "Den lige vej" med gæstevokaler af duoen Kirsten og Marie. De fungerede også som opvarmningsnavn ved De Eneste Tos koncerter i foråret.

Akustisk minikoncert

Herudover rummer ep'en remixes foresåtet af navne som Filur, Kellermensch, Asger Baden & DJ Static/Temu, foruden Simon Kvamm selv.

Endelig har De Eneste To som tidligere rapporteret lagt en akustisk minikoncert online, hvor man kan høre sange fra gruppens debutalbum kun udsat for klaver og akustisk guitar.

Efter udgivelsen og sommeren engagementer genoptager Kvamm rollen som frontfigur i Nephew, mens Peter Sommer påbegynder arbejdet med en ny soloplade.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA