x

Nyt fra Megadeth

Nyt fra Megadeth

I et interview med Rolling Stone afslører Megadeths frontfigur Dave Mustaine nu detaljer om gruppens trettende album, som rammer butikkerne til november. Samtidig genudgav bandet igår 1986-klassikeren Peace Sells ... But Who's Buying?, i anledning af pladens 25 års jubibilæum.

Den kommende plade har fået den prosaiske titel TH1RT3EN, som både henviser til dens kronologiske placering i gruppens bagkatalog og til det forhold, at forsanger og guitarist Mustaine har fødselsdag den 13. september.

Bitre minder

Dagen efter - den 14. september - giver gruppen iøvrigt koncert som den ene fjerdedel af "the Big 4" - alias Metallica, Slayer, Anthrax og Megadeth. Den slagkraftige karavane har just besøgt Göteborg, mens Megadeth kunne opleves i foråret i Århus.

Frontfiguren i det flittigt turnerende band fortæller:

- Vi havde kun en smule tid til at lave den (pladen, red.). At forvente, at et band af vores kaliber, med vores sangskrivningsproces skulle kunne samle alle medlemmer og presse en plade ned i en to måneders tidsramme....who were we kidding? Men vi gjorde det, mand, vi arbejdede røven ud af bukserne. Jeg havde nogle seriøst lange dage. Der var nogle dage, hvor jeg vågnede foran computeren med aftrykket af tastaturet  i ansigtet efter at have sovet foran maskinen.

Om tiden omkring den 25 år gamle Peace Sells... husker Mustaine:

- Chris (guitarist Chris Poland, red.) var ved at nå til slutningen af vores forhold, og det var meget svært for mig at være i nærheden af ham, for hver gang, jeg vendte ryggen til, gik han over mine grænser på den ene eller anden måde. Du prøver at spille med nogen, du gerne vil stole på, og så gør de det bare umuligt for dig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA