Nyhed

Gratis festival i Lejet

Musik i Lejet er navnet på den gratis festival, der løber af stablen den kommende weekend

Der er både etablerede bands og kommende debutanter på programmet, når Tisvildeleje afvikler deres egen gratis festival, Musik i Lejet.

På en location ved strand og hav, serverer Musik i Lejet en række koncerter i løbet af den kommende weekend. Blandt line-up'et kan man finde navne som WhoMadeWho (billedet), When Saints Go Machine og Aage Jæger fra Den Sorte Skole.

I 2005 udsendte WhoMadeWho deres selvbetitlede debutalbum, og siden har der været vind i sejlene hos de tre diskorockere. De har netop bevist deres værd på årets Roskilde Festival, hvor de fredag nat den 1. juli leverede en anmelderrost koncert på Arena-scenen. Deres optræden resulterede efterfølgende i, at en af Tysklands største tv-stationer købte rettighederne til deres Roskilde-koncert.


Om Musik i Lejet skriver bagmændene på deres hjemmeside:

"Musik i Lejet er en gratis musikfestival i weekenden d. 22. juli – 24. juli 2011 ved bådhuset i Tisvildeleje. Musik i Lejets to nøgleord er "musik" og "glæde". Med dette afsæt er lokalbefolkning og sommergæster indbudt til musik, fest og kvalitetsoplevelser i sommerens absolutte højsæson. Musik i Lejet udspringer af ønsket om at fremme det lokale kulturliv i Tisvildeleje. Musikken udvælges på baggrund af originalitet, integritet og professionalisme. Det gælder såvel de større mere kendte bands og de upcoming bands, der spiller på festivalen".

Arrangementet finder som nævnt sted i Tisvildeleje i dagene fra den 22-24. juli, og koster 0 kr.


Du kan finde mere information omkring festivalen, programmet og meget mere på Musik i Lejets hjemmeside.

ANNONCE