x

Liv Lykke og Anna von Hauswolff i Ideal Bar

Liv Lykke og Anna von Hauswolff i Ideal Bar

Torsdag den 4. august kam man blandt andre opleve Liv Lykke og Anna Von Hausswolff på Ideal Bar ved Vega, og det ganske gratis. 

Den danske elektro-pop-jazz-sangerinde Liv Lykke, der blandt andet har sunget sammen med Bent Fabric, Martin Brygman og Nobody Beats The Beats, debuterede i 2007 med en cd, der indeholder jazzede fortolkninger af Kai Normann Andersen-revyviser. Derudover har hun stået for noget af den vokale del af soul-elektronica-kollektivet Boom Clap Bachelors, været nomineret til P3 Guld Talent, medvirket i Bob Dylan-teaterkoncerten på Østre Gasværk og været aktuel med radiosinglerne "Notes Fall" og "Chi". Liv Lykke var endvidere en af kunstnerne ved årets udgave af Start! Festival i København, og tilbage i 2008 kunne man spotte hende på Spot Festival i Aarhus.

Sangerindens lyd beskrives således i en pressemeddelelse: "stemningen er både mild og vild, teksterne både danske og engelske, ligesom de også er åbenmundet private". TIl efteråret udsender Liv Lykke sit første soloprojekt.

På Ideal Bar vil den danske sangerinde være i selskab med svenske Anna von Hausswolff (billedet), der tidligere har gjort sig bemærket som support for Lykke Li, og som er kendt for sin rummelige vokal, der hovedsageligt er båret af klaver. I 2010 udgav hun sit debutalbum "Singing From The Grave", som blev tildelt fem ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez. Hausswolff var ligeledes at finde på årets udgave af Spot Festival.

Arrangementet på Ideal Bar byder efterfølgende på et dj-sæt, som vil blive leveret af eks-støjpunk-sangerinden Lucia Odoom, vært på Det Elektriske Barometer og P6, og Rune Hedeman, vært på P3 og tidligere sanger i hedengangne 1 2 3 4.

Koncerten finder sted torsdag den 4. august på Ideal Bar, Enghavevej 40, 1674 Kbh. V

Entré 0 kr.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA