x

Magtens Korridorer slipper ny single

Magtens Korridorer slipper ny single

Magtens Korridorer har netop frigjort førstesinglen "Kom Og Mærk" fra deres kommende og femte studiealbum "Imperiet Falder".

Tidligere på måneden mødte GAFFA den danske rockgruppe i Medley-studiet i København til en snak om det kommende album "Imperiet Falder", hvor guitaristen Nicklas blandt andet udtalte:

"Med "Imperiet Falder" taler vi om et episk mesterværk. Den udkommer den 31. oktober, hvilket bliver en skelsættende dato i dansk kulturhistorie. Det bliver med hvidvin og højtbelagt på Louisiana, hvor dronningen naturligvis er til stede". Læs hele artiklen her.

Albummet indeholder 12 numre, hvor man blandt andet kan lægge øre til førstesinglen "Kom Og Mærk".

Gruppen blev dannet midt i 90'erne og består i dag af medlemmerne Johan Olsen (vokal), Anders Ramhede (trommer, percussion, kor), Nicklas Schneidermann (guitar, kor), Rasmus Kern (guitar, mundharpe, keys, kor) og Terkel Møhl (bas).

Detbutalbummet "Bagsiden af Medaljen" udkom i 1998 og blev senere fulgt op af det store gennembrud "Friværdi" fra 2005, "Det Krøllede Håb" fra 2007 og "Milan Allé" fra 2009, og til oktober udkommer altså "Imperiet Falder".

Med den nye udgivelse har "Hestevisen"s bagmænd allieret sig med Medley-studiets producer og tekniker Søren Mikkelsen, hvis CV omfatter lige fra Savage Rose over Kim Larsen til Søren Huss.

I foråret 2012 tager Magtens Korridorer albummet med på turné, og de har allerede afsløret en koncert i Store Vega i København.

Koncerten i Store Vega finder sted den 3. februar, og billetter kan erhverves via GAFFA Live.

Du kan finde mere information om Magtens Korridorer via deres hjemmeside.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA