x

Garbage udgiver album i 2012

Garbage udgiver album i 2012

For cirka et år siden kunne GAFFA meddele, at Garbage gik i studiet for at indspille deres næste album. Nu kan vi afsløre, at bandet blot mangler at lægge de sidste detaljer på albummet, der vil blive udgivet i 2012.

Sidste udspil fra det skotsk/amerikanske alternative rockband Garbage var albummet "Bleed Like Me" som udkom i 2005. Her var GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen noget skeptisk over bandets nye drejning, som fokuserede på den mere rendyrkede rocklyd end sine forgængere. Han skrev blandt andet følgende om albummet, som fik 3 stjerner:

"Der hersker ingen tvivl om, at Garbage har fundet en genfødsel nødvendig, hvis der skulle holdes liv i bandet. Her er valget gået væk fra den gode forgænger beautifulgarbage, der blødte op på Garbages skarpt aftegnede guitarkanter. Bandet har i stedet forsøgt at finde ind til rockens kerne og altså begået et rent rockalbum."

Men nu er Garbage klar med et nyt album. Et album, som har været igennem en bizar proces. "Talemeddelelser på mobiltelefoner blev til reele sange, samtaler blev til sangtekster, og nye computer-dippedutter inspirerede til nye lyde", udtaler bandet i en pressemeddelelse.

Sidste uge afslørede gruppen på deres Facebook-profil, at de atter var i studiet for at færdiggøre de sidste småting.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA