x

Waldo & Marsha singledebuterer

Waldo & Marsha singledebuterer

Århusianske Waldo & Marsha har siden 2010 spillet mange koncerter Danmark og flere i Tyskland, hvor der har været stor interesse for det store band. Stort var det derfor også for gruppen, da det kulminerede i en koncert på Spot Festival, der førte til forhandlinger med Kristian Leth og brødrene Fridolin og Frederik Nordsøs pladeselskab Speed Of Sound, der nu i samarbejde med A:larm Music udgiver Waldo & Marshas kommende ep.

Ep'en udkommer den 31. januar, men allerede den 6. december udsendte Waldo & Marsha singlen "Made You".

Lyt til "Made You" her.

Waldo & Marsha vandt i 2010 den danske såvel som den nordiske finale af den internationale talentkonkurrence Emergenza. Ved finalen på Taubertal Festival i Tyskland endte gruppen på en andenplads.

Waldo & Marshas lyd består blandt andet af masser af forvrængede guitarer og synthesizere, der har referencer til den britiske shoegaze-scene fra starthalvfemserne, og gruppen peger selv på forbilleder som Slowdive og Cocteau Twins.

Ifølge en pressemeddelelse, der er udsendt i forbindelse med udgivelsen af den omtalte single og ep, vil man i 2012 komme til at høre meget mere til Waldo & Marsha.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA