x

Madonna skriver ny pladekontrakt

Madonna skriver ny pladekontrakt

I 2007 brød Madonna med sit gamle pladeselskab gennem 25 år, Warner Music Group, efter uoverensstemmelser med præsidenten Edgar Bronfman. Derefter indgik hun en såkaldt 360-graders aftale med koncerarrangøren Live Nation, der ifølge Billboard siges var på mere end 100 millioner dollars.

Nu skriver Madonna så ny pladekontrakt med Universal Music Groups datterselskab Interscope Records. Aftalen lyder på tre album, og ifølge Billboards informationer er megastjernen sikret minimum én million dollars per album. 

Madonna har stadigvæk sin aftale med Live Nation, der fortsat vil stå for hendes turnéer og merchandise. Som Billboard skriver, har ledelsen i Live Nation gentagne gange udtalt, at det aldrig har været planen at varetage Madonnas pladeudgivelser, og i februar udtalte Live Nations direktør Irving Azoff til Billboard, at man ville indgå et samarbejde om Madonnas næste udgivelse.

Madonna seneste album "Hard Candy", der samtidig var hendes sidste hos Warner Music Group, udkom i 2008. Den efterfølgende Sticky & Sweet-tour havde ifølge Billboards såkaldte Boxscore en bruttoindtjening på 408 millioner dollars, hvilket er det højeste nogensinde for en kvindelig artist.

Madonna er, som GAFFA tidligere har skrevet, godt i gang med sit kommende album, der nu er sat til at udkomme i slutningen af marts. Førstesinglen "Gimme All Your Luvin", der indeholder gæsteoptrædender af Nicki Minaj og M.I.A., kommer allerede i slutningen af januar, lige inden Madonna skal optræde i pausen ved Superbowl i selskab med Cirque Du Soleil.

Da Madonna, Nicki Minaj og M.I.A. den 8. december var sammen, fyldte Nicki Minaj 29 år. Det blev fejret på behørig vis med en fødselsdagssang, som Madonna har lagt op på Soundcloud. Hør den her:

Madonna and M.I.A Sing Happy Birthday to Nicki Minaj by Madonna


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA