x

Nyt fra Common

Nyt fra Common

I foråret aflyste Lonnie Rashied Lynn, Jr. - alias Common - hele sin annoncerede turné, herunder en koncert på Vega, og udskød desuden udgivelsen af opfølgeren til 2008-udspillet "Universal Mind Control".

Nu skuille den længe ventede "The Dreamer, The Believer" imidlertid være lige om hjørnet, idet den ligger klar til udgivelse den 9. januar.

39-årige Common debuterede tilbage i '92 med albummet "Can I Borrow a Dollar?", og har gennem karrieren samarbejdet med folk som Erykah Badu, Kanye West og The Neptunes, som var inde over det seneste udspil.

Sideløbende har herren plejet en skuspilller-karriere og som sådan medvirket i film som "Date Night", "Terminator: Salvation" og "American Gangster". Om det kommende album og dets titel udtaler Common i en pressemeddelelse:

"Da jeg var en lille knægt sagde alle,, at jeg var en drømmer. Da jeg begyndte at realisere de drømme, gjorde jeg mig selv til en troende. Det handler i virkeligheden om at se noget, du vil have, og så virkeliggøre det. Det er den rejse, jeg ønsker at lytteren skal tage ud på med dette album".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA