x

Sharon Jones til Danmark

Sharon Jones til Danmark

I 2011 udkom Sharon Jones and the Dap-Kings med deres femte album "Soul-Time!" I USA har de optrådt i en lang række talkshows og været i avisernes spalter, men det er deres fantastiske og medrivende og livsbekræftende liveshows, der for alvor har gjort dem kendte og elskede.

Vi anmeldte i efteråret "Soul-Time!". Albummet modtog fire stjerner fra Sohail Hassan, og det fik blandt andet følgende ord med på vejen:

"Er man ikke til old-school retro-soul, er der intet at hente her. For os andre er det glædeligt, at soul og funk stadig kan laves i så høj og uforfalsket kvalitet. Genuine".

Hovedværket fra Sharon Jones and the Dap-Kings må dog siges at være det forrige album "I Learned The Hard Way", som de første fire måneder solgte mere end 100.000 eksemplarer og skød Sharon Jones and the Dap-Kings langt ind i bevidstheden på de fleste hitlistekyndige folk.

The Dap-Kings har dog ikke kun optrådt i Sharon Jones-sammenhænge, de medvirkede eksempelvis også på "Back To Black"-albummet fra 2006 af Amy Winehouse.

Billetsalget er i fuld gang via dr.dk/koncerthuset og billetlugen.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA