x

Black Rebel Motorcycle Club til Danmark

Black Rebel Motorcycle Club til Danmark

Billede: Kristoffer Amlani Ulbak

Den amerikanske rocktrio Black Rebel Motorcycle Club gæster Danmark til to koncerter, på henholdsvis VoxHall i Århus 17. november og Vega, København 18. november.

San Francisco-gruppen blev dannet i 1998 og har taget taget deres navn fra Marlon Brando-filmen ”The Wild One”. De debuterede i slutningen af 2001 med et selvbetitlet album, der blandt andet indeholdt hittet “Whatever Happened To My Rock 'N' Roll" og bød på mørk guitarrock ikke ulig The Jesus And Mary Chain, om end pladen også indeholder passager, der pegede mere i retning af drømmende shoegazer-støjrock som My Bloody Valentine.

I 2003 kom BRMC, som de ofte forkortes til, med opfølgeren “Take Them On, On Your Own” i samme stil, og i år så det tredje album “Howl”, hvor trioen har skiftet musikalsk spor til en mere blues-, country-, folk- og Motown-soul-inspireret retrorock. Men det rykker stadig, og albummet fik da også fem stjerner i GAFFA.

Billetsalget til koncerterne starter på mandag 19. september. Billetter til Vega-koncerten kan købes via Billetlugen, 70 263 267, www.billetlugen.dk samt i Fona-butikkerne og Sex Beat Records. Billetter til VoxHall sælges via BilletNet på 70 15 65 65, via www.voxhall.dk samt på posthuset.

BRMC's hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA