x

Robbie Williams antyder ny single

Robbie Williams antyder ny single

På Robbie Williams' officielle hjemmeside finder man et udsnit af sangerens hoved og datoen den 3. september. Samme kryptiske billede er blevet vist både på hans Facebook-side og Twitter-profil med teksten "Countdown dag 1". Dette kunne tyde på, at vi snart får noget nyt fra Robbies side, hvilket meget vel kan være første smagsprøve på hans niende soloalbum.

Om datoen henviser til en radiopremiere eller en udgivelse af den første single er endnu uvist, ligesom der endnu ikke er offentliggjort nogen titel på hverken det kommende album eller den første single. Flere medier, heriblandt Daily Mail, har dog udtalt, at både den nye single og det kommende album kommer til at bære titlen "Vertigo".

Allerede tilbage i februar kunne vi på GAFFA.dk skrive om et nyt udspil fra Take That-medlemmet, som dengang tweede, at han "er klar til at kæmpe, og jeg tror, denne stak sange vil udgøre nogle gode knytnæver".

Robbie Williams er desuden for nylig blevet set i East London, hvor han var i gang med at filme videoen til den første single. Her blev han set til hest, iført rustning og englevinger.

Robbie Williams har som soloartist udgivet i alt otte album, det seneste "Reality Killed The Video Star" fra 2009. Det kommende album er dog ikke ensbetydende med, at sangeren ikke fortsætter som medlem af det genforenede Take That.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA