x

Alanis skriver erindringsbog

Alanis skriver erindringsbog

Alanis Morissette er for tiden godt i gang med arbejdet på sit kommende album, men tilsyneladende er sangskrivningen ikke længere tilstrækkelig til at udfylde den produktive sangerindes dag. Den 31-årige stjerne har således besluttet at nedfælde sine erindringer i bogform.

”Den vil indeholde al den visdom, jeg har suget til mig i mit 31-årige liv,” udtaler hun med et grin. ”En masse om forhold, berømmelse, rejser, kroppen og ånden – krydret med en masse selvironisk humor hele vejen igennem, fordi jeg bare ikke kan lade være.”

Morissette har ifølge Rollingstone.com ønsket at skrive en bog i nogen tid, men har holdt sig tilbage, fordi at hun har været usikker på idéen om at skrive en erindringsbog i så tidlig en alder. Men nu har hun altså kastet sine reservationer over bord og kastet sig ud i projektet.

Morissettes kommende album forventes først ude i 2007, men hun er altså allerede gået i gang med sangskrivningen. Hun får blandt andet assistance af produceren Mike Elizondo, der tidligere har arbejdet sammen med kunstnere som Eminem, 50 Cent og Fiona Apple.

Elizondo samarbejdede også med Morissette under indspilningen af nummeret ”Wunderkind”, som figurerer på soundtracket til storfilmen ”The Chronicles of Narnia”. Sangen er blevet nomineret til en Golden Globe.

Alanis' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA