Nyhed

UDEBLIVELSE: Derfor sprang Alanis Morissette fra i sidste øjeblik til Rock & Roll Hall of Fame

Hun skulle have optrådt med Olivia Rodrigo men meldte fra på grund af disrespekt overfor kvinder

Rock & Roll Hall of Fame optog flere nye medlemmer i lørdags, blandt andre Carly Simon. I den anledning var Olivia Rodrigo skemalagt til at optræde med Alanis Morissette, men efter at have øvet dagen før, sprang Morissette fra, og en duo blev til en solooptræden, skriver Variety.

Nu har den canadiske sangskriver åbnet op om hvorfor, via en historie på Instagram:

”Gudskelov er jeg et sted i mit liv, hvor jeg ikke behøver at tilbringe tid i et miljø, der reducerer kvinder. Jeg har haft utallige fantastiske oplevelser med produktionshold af alle køn gennem mit liv. Så mange og så sjove. Der er intet bedre end et hold af diverse mennesker, der slår sig sammen om en mission,” skriver hun og fortæller om det miljø, hun som kvinde har været i.

LÆS OGSÅ: SE: Eminem indtog rockens hellige haller med stjernespækket medley

”Jeg har tilbragt årtier i en industri, som er fyldt med en overordnet set kvindefjendsk grundholdning, og jeg har tolereret en masse nedladenhed og disrespekt, reducering, affærdigelse, kontraktbrud, manglende støtte, udnyttelse og psykisk vold (og mere) gennem min karriere Jeg tolererede det, fordi intet kunne stoppe mig fra at skabe en forbindelse til dem, jeg holdt af og resonerede med.”

FOTO: Instagram screenshot
FOTO: Instagram screenshot

Morissette gør det klart, at det hverken har noget at gøre med Olivia Rodrigo, der holdt tale i forbindelse med Morrisettes indlemmelse i Hall of Fame for canadiske sangskrivere i september måned, eller de andre kvinder, der var en del af ceremonien, som fandt sted i Los Angeles.

LÆS OGSÅ: Her er årets optagne i Rock and Roll Hall of Fame

ANNONCE