Nyhed

Superstjerne udskyder dansk koncert for anden gang

GAFFA - alt om musik

Sidste år var det 25 år siden, canadiske Alanis Morisette bragede igennem med sit album Jagged Little Pill. Og i september 2020 skulle Morisette have været forbi Københavns Royal Arena for give en koncert, som blandt andet bød på en gennemspilning af hele 1996-klassikeren. På grund af Covid-19 måtte koncerten dog udskydes til 29. oktober 2021.

Og nu forlyder det så, at koncerten - som iøvrigt bød på Cat Power som opvarmningsnavn - endnu engang er blevet udskudt. Der er foreløbig ikke annonceret nogen ny erstatningsdato, og fra Ticketmaster forlyder det, at billetkøbere vil blive kontaktet snarest muligt med yderligere information. 

Der er således tale om en regulær røvtur for fans af den efterhånden 47-årige canadier, som for fem år siden lancerede sin egen podcast under titlen "Conversation with Alanis Morissette". Der er tale om en månedlig podcast, som indeholder samtaler med flere markante forfattere, læger, undervisere og terapeuter, der dækker en bred vifte af psykologiske emner, med udgangspunkt i blandt andet det spirituelle, udviklingsmæssige og kunst.

Morisettes seneste koncert herhjemme fandt sted i sommeren 2018, hvor hun kunne opleves ved Tinderbox-festivalen i Odense. "Varmt, heftigt og rørende", skrev GAFFAs udsendte ved den lejlighed og uddelte fem stjerner til koncerten, som inkluderede en række af sangene fra "Jagged Litlle Pill".

Jagged Little Pill var Morissettes tredje album – de to første udgav hun som teenager, og de blev kun hits i hjemlandet – og de blev fulgt af yderligere fem album, som blev pænt modtaget uden dog tilnærmelsesvis at opnå samme succes som Jagged Little Pill. I maj 2020 udgav hun sit niende album og det første i otte år, Such Pretty Forks in the Road.

ANNONCE