x

Kato offentliggør markante albumgæster

Kato offentliggør markante albumgæster

28. januar udgiver danske Kato albummet "Behind Closed Doors", og han har nu offentliggjort rækken af danske og internationale gæstestjerner. Nærmere betegnet er der tale om Shontelle, Snoop Doog, Kurupt, Brandon Beal, Daniel Gidlund, Infernal, Electric Lady Lab, Ida Corr, Kidd, Uso og Bent Fabricius-Bjerre.

Kato udtaler om samarbejdet med Snoop Dogg, som han har lavet to numre med:

"Da Snoop spillede i Vega sidste år, havde vi samme aften/nat aftalt at indspille en video til nummeret "Never Let U Go" på hans hotel. I en af pauserne spillede jeg et af mine nye beats for ham. Snoop gik derefter på sit hotelværelse og vendte tilbage 20 minutter senere med teksten til beatet. Det endte med at blive til nummeret "Let The Horns Play", hvor Snoops ven, rapperen Kurupt senere lagde yderligere vokal på".

Kurupt har i flere omgange arbejdet sammen med blandt andre Dr. Dre og Snoop Dogg, både i sin musikalske karriere samt i positionen som Vice President for pladeselskabet Death Row

Albummet starter med den unge Kidd og slutter med alderpræsidenten Bent Fabricius-Bjerre. Om sidstnævntes bidrag fortæller Kato:

"Jeg arbejdede sammen med Bent i Medley Studiet på titelnummeret til albummet, hvor jeg fortalte om mine idéer og visioner. En dag stak han mig et nodepapir og sagde "Værsgo, den er til dig". Jeg anede intet om, at han havde skrevet et nummer til mig, og jeg følte mig meget beæret. Bent indspillede det efterfølgende og gav det titlen "Kato's Dream".

Her den fulde tracklist til albummet:

01 Kato feat. Kidd: Danmark   
02 Kato feat. Shontelle: I'm In Love   
03 Kato feat. Snoop Dogg, Kurupt & Ida Corr: Let The Horns Play   
04 Kato & Infernal: Let Yourself Be Beautiful   
05 Kato feat. Snoop Dogg & Brandon Beal: Never Let U Go   
06 Kato & Electric Lady Lab: Alive   
07 Kato feat. Brandon Beal: Bootycall   
08 Kato feat. Daniel Gidlund: In Your Head   
09 Kato feat. Bent Fabricius-Bjerre: Behind Closed Doors   
10 USO feat. Kato: Klapper Af Den   
11 Bent Fabricius-Bjerre: Kato's Dream

Umiddelbart efter albumudgivelsen er Kato klar til indlede en turné, som folder sig ud over to måneder og kommer omkring lokaliteter som Thy Hallen i Thisted, Randershallen, Skive Teater og Vega i København.

Det bliver, som det hedder i en pressemeddelelse, med "et nyt og større show end tidligere, og en ny form for koncert i forhold til, hvad spillestederne er vant til", og Kato har offentliggjort tre såkaldte Special Guests, som vil ledsage Kato på turen. Det drejer sig om Kongsted, Brandon Beal og Electric Ladylab. Turnéen har premiere 1. februar i Thy Hallen i Katos hjemby Thisted.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA