x

Første navne til Fredagsrock klar

Første navne til Fredagsrock klar

Tivoli inviterer i år vanen tro indenfor til en lang række gratis koncerter ved deres populære Fredagsrock-arrangementer. Masser af danske og udenlandske kunstnere vil hver fredag sommeren over kunne opleves på Plænen, og allerede nu er de tre første koncerter på plads.

Gavin DeGraw er første udenlandske navn, der har meldt sin ankomst, og det kommer da også meget passende, eftersom DeGraws debutalbum "Chariot" stadig hitter, selvom det udkom for trekvart år siden. Sangeren har netop sendt en ny radiosingle fra albummet, ”Follow Through” i rotation, som opfølger til hans store hits "I Don't Want To Be" og "Chariot".

Også TV-2 har meldt deres ankomst i Den Gamle Have. Bandet oplever for øjeblikket umådelig stor succes med albummet ”De Første Kærester På Månen”, som netop har rundet tredobblet platin og fået en stribe nomineringer til årets Danish Music Awards.

Sidste navn i denne omgang er Anders "Anden" Matthesen, der debuterer som rapper på sit album ”Soevnloes”, der kommer på gaden den 13. februar.

Anden med band optræder den 30. juni, TV-2 den 28. juli og Gavin DeGraw den 11. august. Som sædvanlig er Fredagsrockkoncerterne gratis for Havens gæster.

Navnene på de resterende artister til de i alt 24 koncerter offentliggøres
onsdag den 29. marts.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA