x

Mads Langer udgiver nyt album

Mads Langer udgiver nyt album

Mads Langer udgiver 4. marts sit fjerde album. Det nye album har Mads Langer givet titlen "In These Waters", og det bliver fulgt op af en massiv danmarksturné, som allerede er udsolgt mange steder. 

Sangeren udtaler selv:

- Titlen kan betyde mange ting. Den sigter mod, at jeg har skullet finde mine 11 favoritter ud af et hav af sange, jeg har skrevet i mit arbejde frem mod albummet. Den sigter mod at være i Danmark, hvor vi er omgivet af vand. Og den sigter mod den proces, jeg har været igennem: Jeg har leget med en mere moderne lyd end tidligere, og jeg har også samarbejdet med flere producere, som har baggrund inden for den elektroniske musik. Jeg synes, det er vigtigt at være nysgerrig og komme ud på dybt vand, hvis man skal udvikle sig.

Mads Langer albumdebuterede i 2006 og har i adskillige år vist sit potentiale. Han har både gjort sig nationalt og internationalt med numre som "Breaking News", "Fact-Fiction" og Olive-coveret "You're Not Alone".

Mads Langer deltog sidste år i TV2's tv-program "Toppen af Poppen", der var medvirkende til at give ham et folkeligt gennembrud. Dette underbygges af de 29 koncerter i foråret, som hurtigt blev revet væk og krævede ekstra koncerter i København, Aarhus, Aalborg og Odense på grund af den store efterspørgsel. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA