x

Garbage-sangerinde flyver solo

Garbage-sangerinde flyver solo

Garbage meddelte efter udgivelsen af sidste års album ”Bleed Like Me”, at de ville holde en pause på ubestemt tid, hvilket straks fik spekulationerne om en opløsning af det succesrige band til at pible frem i pressespalterne. Bandet har gentagne gange afvist disse rygter, og hvad enten medlemmerne finder sammen i studiet igen eller ej, er der i hvert fald godt nyt til alle fans af bandet. Garbages frontfigur, Shirley Manson, er således påbegyndt arbejdet på sit første soloalbum.

Manson har til Billboard.com fortalt, at hun blandt andet for nylig færdiggjorde et nummer i samarbejde med den britiske komponist David Arnold, som hun også arbejdede sammen med i forbindelse med temasangen til James Bond-filmen ”The World Is Not Enough” fra 1999.

Sangerinden vedholder, at hun ikke arbejder efter nogen deadline, men at hun er mere interesseret i at nyde processen: ”Jeg har ikke noget tidsskema. Jeg er faktisk for at være ærlig sygeligt træt af tidsskemaer. Jeg vil bare leve mit liv lidt frit og ikke skulle leve efter et skema – bare lave musik og have det sjovt,” fortæller Manson.

Samtidig understreger Manson endnu en gang, at Garbage ikke er opløst, og hun fortæller, at også de andre medlemmer er gået i gang med diverse nye projekter. Trommeslageren Butch Vig skulle således være vendt tilbage til rollen som producer, og de resterende bandmedlemmer skulle være i gang med forskellige filmsoundtracks.

Garbages hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA