x

Yeah Yeah Yeahs streamer nyt album

Yeah Yeah Yeahs streamer nyt album

Den 15. april udgiver den amerikanske trio Yeah Yeah Yeahs deres fjerde studiealbum "Mosquito", men allerede nu har bandet lagt hele det nye album frem på YouTube (se nedenfor). Karen O, den karismatiske frontkvinde i Yeah Yeah Yeahs, præsenterer indledningsvis den nye plade og siger blandt andet, at hun "er ekstremt glad for denne plade, ligesom i gamle dage, på sådan en "Fever To Tell"-måde (gruppens debutalbum fra 2003, red.). Det er ligesom en Yeah Yeah Yeahs-soulplade – i vores version – men den er også virkelig legesyg og til tider kæk. Jeg tror, den har lidt for alle".

For lidt over en uge siden udkom førstesinglen fra albummet, "Sacrilege", med tilhørende video, hvor Yeah Yeah Yeahs fik selskab af skuespillerinde og model Lily Cole, i en lettere udfordrende rolle. Den video kan du se og læse mere om her.

"Mosquito" bliver opfølgeren til albummet fra 2009 "It's Blitz". Om dette album skrev GAFFA's anmelder John Fogde:

"Men kan man leve med, at punken er ude af YYY's, så står man tilbage med et vellydende album med en fortrinlig sangerinde, der sammen med Nick Zinner og Brian Chase blandt andet lyder fantastisk på den flotte Runaway og den yderst dansevenlige Zero, der åbner albummet."

Samme sted kvitterede han med fire stjerner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA