x

Jonas Alaska klar med anmelderrost toer

Jonas Alaska klar med anmelderrost toer

Den 29. april udkommer Jonas Alaskas andet album i Danmark. Albummet har fået titlen "If Only As A Ghost" og er blevet taget godt imod i hans hjemland Norge. Eksempelvis gav vor kollegaer på GAFFA Norge udspillet fem stjerner og skrev blandt andet:

"Det er et album, man lytter til, når man har en fridag og bare går rundt i gaderne i solen og kigger på mennesker. Eller når solen er gået ned, og du sidder udenfor og drikker vin og har dybe samtaler om livet".

Førstesinglen fra det nye album er allerede ude og har fået titlen "I Saw You Kid". I Norge gik denne single direkte på Top 5 på airplay-charten. Se videoen til sangen nedenfor

Jonas Alaska debuterede sidste år med et selvbetitlet album, som GAFFA's anmelder Erik Barkman under overskriften "Norsk komet debuterer med underspillet charme og stensikkert håndelag" gav fire stjerner. Siden denne udgivelse har Jonas Alaska spillet flittigt i Danmark, blandt andet på sidste års Spot Festival. Igen i år er han klar på scenen til den aarhusianske branchefestival, men besøger i samme ombæring også København, Esbjerg og Fredericia for at markere udgivelsen af det nye album.

Koncertdatoerne er som følger:

01.05 København - Beta

02.05 Esbjerg – Tobakken

03.05 Aarhus – SPOT Festival

04.05 Fredericia – Det Bruunske Pakhus


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA