x

Vandt du billetter til TV-2-teaterkoncert?

Vandt du billetter til TV-2-teaterkoncert?

Århus Teaters Store Scene blænder fra 28. april-10. juni op for en vaskeægte verdenspremiere – "Hele Verden Fra Forstanden", en såkaldt teaterkoncert med udgangspunkt i TV-2's elskede, uopslidelige, ja ligefrem kulturkanoniserede sange.

Der bliver fuld knald på både lyd og billede i denne hyldest til "Danmarks kedeligste orkester", lover Århus Teater, som har håndplukket en række af TV-2's bedste sange og præsenterer dem i en anderledes og overraskende musikalsk indpakning.
Konceptet kombinerer rockkoncerten med show og teater, tydeligvis inspireret af Dr. Dantes store publikumstræffer med deres Gasolin'-forestilling fra 1994.

I Århus Teaters pressemateriale lyder det blandt andet
”Hele Verden Fra Forstanden” foregår på et feriested i Danmark, hvor en gruppe danskere mødes. Livet suser forbi dem, og verden forandrer sig med rivende hast. Sangene afspejler deres længsler og drømme, frygt, mareridt og allerhemmeligste fantasier, som åbner sig i glimt i sommernatten, inden livet går videre."

Forestillingen synges og spilles af et ti mand stort ensemble med et 5-mands liveorkester på scenen, og instruktionen er lagt i hænderne på den unge, fremadstormende instruktør Rune David Grue. Steffen Brandt er med som konsulent, men TV-2 medvirker altså ikke i forestillingen – men det skal nok blive interessant alligevel! Og derfor havde vi også en stabel billetter på højkant i en konkurrence i form af gavekort til en valgfri spilledag (med forbehold for udsolgte dage). Alt, du skulle gøre for at deltage, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Rigtige Mænd Gider Ikke Høre Mere Vrøvl.

De heldige vindere, der har fået gavekortene tilsendt, er som følger. Tillykke!

Mads Johansen
4000 roskilde

Bodil Hørlyck
8520 Lystrup

Mette Hansen
8680 Ry


Aarhus Teaters hjemmeside

TV-2's hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA