x

Joe Satriani i Amager Bio

Joe Satriani i Amager Bio

Kritikere vil mene, at Joe Satriani dyrker den slikkede sportsguitar, blottet for ægte rock’n’roll-nerve. Men amerikanerens sublime teknik har aldrig været draget i tvivl. Siden 1987-albummet ”Surfing With the Alien” har Satriani været at regne blandt rockens dygtigste guitarister, og til juni kan hans ferme fingre beses og hans teknikker lures af live i Amager Bio.

Ud over sin karriere som guitar-troldmand på scenen og i studiet har Satriani bidraget til de sidste tyve års rockhistorie på en række måder. Han har undervist så markante navne som Steve Vai, Metallicas Kirk Hammett, Primus’ Larry LaLonde og Counting Crows’ David Bryson. Han har spillet med alle fra Alice Cooper til Spinal Tap og han har sågar gjort sig bemærket som guitar-designer for amerikanske Ibanez.

Firser-album som ”Surfing With the Alien” og ”Flying in a Blue Dream” bragte Satriani en kommerciel succes, han ikke helt har kunnet matche i de senere år. Men guitaristen med kælenavnet ”Satch” er stadig alle guitar-magasiners darling, så mon ikke der vil være en del begejstrede guitarister blandt publikum denne tirsdag aften i Amager Bio?

Forsalget starter den 10. april på Billetnet.

 

Billetnet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA