x

Ekstrakoncert med Love Shop i Koncerthuset

Ekstrakoncert med Love Shop i Koncerthuset

Love Shop har en helt særlig plads i dansk musik, og med deres 23 år på bagen har bandet opbygget en særdeles trofast fanskare. Grundet den langtidsopbyggede popularitet spiller bandet ofte for fulde huse, hvilket også er tilfældet for deres september-koncert i Studie 2. Af selvsamme årsag udbyder Love Shop nu en ekstra koncert samme tid og sted dagen før, nærmere betegnet torsdag den 5. september. 

Love Shop bestod i mange år af Jens Unmack, der er bandets altoverskyggende frontmand og sangskriver, sanger og mundharpevirtuos Henrik Hall samt guitarist og producer Hilmer Hassig. I dag er der, på grund af alt for tidlige dødsfald, kun Jens Unmack tilbage i bandet, men trods af, at Unmack mangler sine to bedre tredjedele, fører han til stadighed Love Shop videre. Bandets sidst udgivne album var pladen "Skandinavisk Lyst", der fik fem ud af seks stjerner i GAFFA og følgende ord med på vejen:

"Der er i den grad liv i kærlighedsbutikken, når det kommer til den musikalske iscenesættelse. Melodierne har fart og tempo, og man mister helt pusten i det suveræne nummer "Kvælertag" med dens smægtende omkvæd. I det hele taget åbner "Skandinavisk Lyst" op med kradsbørstige guitarriffs og Jens Unmack med en økonomiseret og bittersød vokal!" Anmelderen Jan Opstrup Poulsen konkluderer, at der på albummet bydes på en ren overflod af iørefaldende popsange.

Bandet har udgivet i alt otte studiealbums og har desuden utallige hits og live-optrædener på CV'et. Love Shops koncerter er, ligesom deres album, oftest meget anmelderroste, og da GAFFA sidst overværede en Love Shop-koncert, endte det da også ud i hele fem stjerner fra den begejstrede anmelder, der stadig mente, at der var "velkvalificeret personale i kærlighedsbutikken".

Koncerten foregår torsdag den 5. september klokken 20 i Koncerthusets Studie 2, og billetsalget starter på fredag klokken 10 via dr.dk/koncerthuset.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA