Nyhed

Wonderfestiwall tilføjer fem navne

Den bornholmske festival føjer yderligere fem navne til programmet

Wonderfestiwall ved Hammershus Slotsruin på Bornholm er klar med flere navne til sommerens festival, der i forvejen har mange prominente gæster, heriblandt Kashmir, MØ, Tina Dickow og When Saints Go Machine.

Sort Sol
Det er første gang i ti år, at man kan opleve Sort Sol på bornholmsk grund, men gruppen med den karismatiske Steen Jørgensen i front kommer nu igen til solskinsøen. Bandet, der i 2011 genopstod efter otte års pause, afviser for tiden rygter om et nyt album, men bekræfter, at de har indspillet et par nye sange, og sangene vil blive spillet til sommerens koncerter.

Lemâitre
Norges nye elektroniske håb hedder Lemâitre og består af Ketil Jansen og Ulrik Denizou. Duoen leverer musik, der bedst kan beskrives som elektro-indie-disco og har for nylig udgivet ep'en "The Friendly Sound". Lemâitre skal også spille på årets Roskilde Festival.


Ásgeir Trausti
Med sine bare tyve år har sangeren og sangskriveren Ásgeir Trausti lavet det hurtigst sælgende debutalbum af en islandsk artist nogensinde, også foran giganter som Sigur Rós og Björk. Albummet ved navn "Dyrd i Daudathogn" fik fire ud af seks stjerner af GAFFA, og nu bliver det så bornholmernes tur til at opleve den islandske stjerne.

Orgi-E
Den en tredjedel af rap-gruppen Suspekt udgav sidste år det succesrige album "Klamfyr" under navnet Orgi-E. Emil Simonsen, der er rapperens rigtige navn, skal nu spille på Wonderfestiwall og medbringer samtidig en del gæsteartister til koncerten.

Frida Sundemo
Den svenske sangerinde studerede til daglig medicin, men lagde lægeuddannelsen på hylden på ubestemt tid for at lave iørefaldende popperler. Frida Sundemos single "Indigo" har tidligere været P3's Uundgåelige, og nu får Bornholm lov til at opleve deres naboers popsangerinde.   


Wonderfestiwall løber af stablen den 22-25. august, og billetter kan købes via billetlugen.dk

ANNONCE