x

Hør ny sang med snart albumaktuelle Beck

Hør ny sang med snart albumaktuelle Beck

Sidste år udgav Beck "Song Reader", et album bestående af 20 sange, udgivet som nodehæfte. Hvis du ikke ønsker eller ikke har talent for at spille disse sange, kan du stadig høre fortolkninger indsendt af fans på hjemmesiden songreader.net. Nu er Beck dog på vej med hele to album, hvor han selv har indspillet musikken.

Tidligere kom det frem, at Becks næste album bliver udgivet i efteråret, og at der er tale om en helt akustisk affære. Ifølge Rolling Stone har Beck også planer om at indspille yderligere et album, som ifølge Beck vil fungere mere som en naturlig efterfølger til "Modern Guilt", som blev udgivet for fem år siden. De to album bliver hans 13. og 14. fra og med debuten i 1993 med "Golden Feelings", hvis man medregner "Song Reader".

I den mellemliggende tid har Beck haft travlt med andre projekter. Han har samarbejdet med Charlotte Gainsbourg på hendes album "IRM" fra 2010 og produceret den tidligere Sonic Youth-frontmand og nuværende Chelsea Light Moving-ditto Thurston Moores soloalbum "Demolished Thoughts" fra 2011. Beck har også indspillet duetten "Let's Get Lost" med Bat For Lashes, en sang, som i øvrigt var med på soundtracket til "Twilight: Eclipse"-filmen fra 2010.

I mellemtiden kan fans nyde en ny single, "Defriended", som ikke er en del af en kommende skive. Efter at have været lækket i et par dage er der nu lagt en officiel version af sangen ud. Hør den her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA